12. apr. 2011

Erendring


Hun husker endnu den aften han plantede det første kys på hendes læber. Husker hvor meget han anstrængte sig for at opretholde charmen - hans ihærdige indsats for at få hende til at kunne lide ham. Hun så det så tydeligt, men nævnte det ikke. 
Han var høj, høj på hende - hendes smil, rød, blå og hvid. Beruselsen var hans dække for sin egentlige interesse. Han var naiv nok til at tro, hun ikke kunne se længslen og lysten i hans blik. Han tror han er smartere end hvad rigtigt er, men hun kender mennesker og hun læste ham, som en moden mand læser avisen onsdag formiddag. 
Tænder kan klapre selvom hun ikke fryser. Han ville give hende mund til mund, gode råd og føre sig frem - men hun vidste hvad hun gjorde og hans vise ord var overflødige.  Hun sagde til sig selv, at hun ikke lagde noget i det, men alligevel fik hun fremskaffet sig hans nummer da morgendagen tog til. Hans blik sad fast i hendes tanker, og hans smil hang stadig i rummet. Hun sagde til sig selv; " det her er for dumt, jeg vil ikke opnå noget", og glemte det for en stund.  I går skete det igen. Ét kys blev til hundredevis, og hun begik en fejl. Hans feomoner tiltalte hende noget så ekstremt.. 
Av for satan! Hun faldt i med begge ben. Og værre endnu, han blev sværere at læse. Hun vidste dagen efter at han ikke ville noget. Ikke mere end hvad mænd nu vil med en køn kvinde. Hun ser hans ansigt for sig, men ved atter, at hun ikke har en chance. Hun er jo bare ét lille stykke legetøj i legetøjskassen, tilhørende en ung mand. 
Hendes venner siger han er under hendes standard - som om det skulle betyde noget for en så selvstændig og stædig kvinde? Hendes observerende blik fangede en snært af ligegyldighed når han kiggede på hende. Hvad var der sket? Få uger tidligere delte de en aften hvor han fortalte at han var brændt varm. I går havde de en fantastisk aften med utallige kys, søde og frække ord. 
Hvad skete der over natten? Hvad havde udspillet sig forkert siden hans interesse var fortaget over én nat? 
Hun står jo bare tilbage nu, med en uvished der er ulidelig.. Giv op kvinde - giv op.

1 kommentar: