8. nov. 2010

Bevis dit værd


"Lige meget hvad jeg siger
har hun hørt det samme lort før?"

Jeg vil starte med et citat fra en sang med Khani, der hedder Isprisesse. Hør den. Den er sygt god. Dog ikke den hvorved der står Official video på youtube. Den gamle version er meget bedre.
"Lad mig starte med at sige at jeg ikke har set noget lignende
Du går forbi mig og jeg føler mig velsignet For med den stil, er det klart du bliver efterlignet Jeg har set mange piger, men aldrig en som hende Hvorfor vender du ikke, hvorfor kigger du ikke på mig? Jeg ville gå jorden rundt 10 gange hvis jeg ku få dig Du sidder fast i mit hoved, og jeg kan ikke nå dig Og jeg er sikker på du aldrig ville forstå mig For du er i en verden og jeg er inde i en anden Men måske kunne det være at vi endte med at elske hinannden Jeg føler mig så lille og jeg føler mig gennemsigtig Hvordan kan det være forkert når det føles så rigtigt Du går forbi mig, jeg prøver at fange din opmærksomhed Ved du at jeg kigger på, ved du at jeg er til stede Kigger op mod himlen og tænker at jeg ku tage dig med Tage din hånd og flyve op til et andet sted Hvorfor kigger du ikk Kan du se mig? Hvordan kan jeg få dig til at forstå hvad jeg mener For jeg ku tage dig hånd, og vise dig det bedste Men du er kold, du en isprinsesse"
To be honest.. Så har jeg fået nok af forhold. Jeg gider ikke være i et forhold uden ærlighed. Jeg gider ikke være i et forhold, hvis vedkommende ikke kender mig. Jeg vil kendes? Jeg vil være sammen med en, som lige så godt kunne være min bedste ven. En der ved alt om mig, og som jeg ved alt om. En der er fuldt ud ærlig overfor mig, hele tiden. En der kender mig så godt at han kan se når der er noget galt. En der ser bort fra de ting jeg gør forkert, og sætter pris på de ting jeg gør godt. En der synes mine små fejl er nuttede. En der ved hvad jeg bedst kan lide, og hvad jeg ikke kan fordrage. En der ved hvilke sprog jeg ville ønske jeg kunne tale. Hvilke instrumenter jeg ville ønske jeg kunne spille på. En der aldrig kunne finde på at placere kød på min talerken. En der ved hvilken blomst der er min yndlings. En der ved hvad jeg drømmer om? En der ved hvem jeg er. En der VED at jeg er en forpint sjæl, og som kan rose mig for at jeg rejser mig op af depressionen hver dag. En der vil støtte mig i den lange hårde kamp jeg kæmper dagligt. En der vil holde om mig når jeg er bange. Varme mig når jeg fryser. En der ved at jeg foretrækker en grøn tuborg frem for en sommersby. En der ved hvad der gør mig blød i knæene. En der aldrig ville såre mig, men som havde nosser nok til at sige det direkte hvis han fuckede up! En der lader mig sove i samme seng som min bedste drenge ven. En der respektere at min kone kommer før nogen anden. En der vil holde mig i hånden og skrige med mig til koncerter. En der giver mig et klem mens vedkommende skråler med på Volbeats 'I only wanna be with you'. En der finder sig i at mit livs kærlighed er min kone, og der gider at kysse mig selvom jeg sidder med en smøg. En der ikke har noget imod mit overforbrug af kaffe og smøger. En der vil give mig det største øl-kys når jeg er dingel, og der gider smøre min ryg når jeg er faldet i søvn i solen. En der lægger dynen over mig når jeg er faldet i søvn uden dyne. En der ikke tvinger mig ud i hverken sne eller sand, og som ved at man skal være forsigtig med mine overpiercede øre. En der synes mine smilehuller er charmerende og som synes jeg er smuk når jeg ligner lort. Eller i hvert fald lader som om. En der IKKE siger "Tsunami!" efter at have klasket mig på røven. Jeg vil have en der både kan kæmpe for sin sag selvom det pisser mig af, men ved hvornår han bare skal sige "javel skat".
"Jeg vil være giften i dit blod,
der giver abstinenser når du mangler mig"
Jeg kan lide en fyr der kan løfte mig op i sine arme og bære mig ud til taxaen når jeg er blevet lidt for stiv. En der tør sige hvad han mener, selvom jeg ikke er enig. En der kilder mig til jeg skriger i vilden sky, og som holder om mig når gyserfilmen bliver lidt for uhyggelig. En der kan bevise for mig at jeg er noget værd. En der kan få mig til at føle at jeg står på toppen af verden..
Jeg tror ikke jeg kan indgå i noget forhold endnu, før jeg har fået bevist at vedkommende kender mig, og vil mig. Ved hvem jeg egentlig er.
Det var nok bare det jeg ville frem til.

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅRH nice sang! (:
    "En der kilder mig til jeg skriger" - åh, og måske lige lidt længere (:

    SvarSlet
  2. Ej, nu blev jeg nød til at copy+paste det til min egen computer og linke til det her indlæg i min egen blog! http://raenne90.blogspot.com/2010/11/bevis-dit-vrd-blogindlg.html

    SvarSlet